Μακραίνει η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στη Χίο καθώς λίγο μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής σημειώθηκε ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο αυτή τη φορά στην περιοχή του Μυλιγκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 63χρονος οδηγός και στο οποίο επέβαινε μία 65χρονη στη θέση του συνοδηγού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό από την πλευρά της θάλασσας.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω σε δύο μεγάλα βράχια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 65χρονης συνοδηγού και τον βαρύ τραυματισμό του 63χρονου οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που καταρχήν κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και τους δύο από το διαλυμένο όχημα. Όμως για την 65χρονη ήταν ήδη αργά αφού ήδη κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 63χρονος οδηγός του οχήματος με την Τροχαία Χίου να διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: politischios.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης