Εκτός κινδύνου, αλλά έχοντας υποστεί σοβαρές κακώσεις, νοσηλεύεται στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο της Χίου ένας 45χρονος πρώην Λιμενικός, ο οποίος στις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε σε ενέδρα τεσσάρων ανδρών, στην οδό Βάμβα του νησιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ομάδα των τεσσάρων Αλβανών ξεκίνησε να παρενοχλεί τον 45χρονο όταν αυτός βρίσκονταν σε γνωστό club επί της Λεωφόρου Αιγαίου. Λίγο πριν τις 5:00 το πρωί αποχώρησε με σκοπό να επιστρέψει σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως η επιλογή του να αποχωρήσει μόνος του ήταν αυτή που τελικά του κόστισε. Οι δράστες, που όπως αποδείχθηκε δεν είχαν προηγούμενα μαζί του, τον περίμεναν σε ένα στενό δρομάκι.

Εκεί, οι δύο από τους τέσσερεις τον ακινητοποίησαν, ώστε οι άλλοι δύο να μπορούν να δράσουν, χτυπώντας τον με σιδηρολοστό και σιδηρογροθιές στο κεφάλι, στα χέρια και στην κοιλιά.

Οι δράστες, αφού βεβαιώθηκαν ότι ο 45χρονος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, τον εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα εντόπισε διερχόμενο άτομο, που κάλεσε την Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

Ο 45χρονος φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής η Αστυνομία έλαβε την πρώτη κατάθεση από το θύμα, από το δωμάτιο της Χειρουργικής όπου νοσηλεύεται, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας 25χρονος Αλβανός ενώ αναζητούνται οι 3 συνεργοί του.

Με πληροφορίες από το politischios.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης