Χίος: Ιρανοί γρονθοκόπησαν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο ομοεθνή τους

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016, 16:15
Χίος: Ιρανοί γρονθοκόπησαν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο ομοεθνή τους
Ένα περιστατικό βίαιης σύγκρουσης μεταξύ μεταναστών κλήθηκε να ερευνήσει η Ασφάλεια Χίου με πρωταγωνιστές τρεις Ιρανούς μετανάστες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το politischios.gr, η παρέα των τριών κινούνταν στην περιοχή του Βροντάδου όταν για άγνωστο λόγο οι δύο Ιρανοί επιτέθηκαν στο θύμα με γροθιές και χτυπήματα εγκαταλείποντάς το στη μέση του δρόμου.

Μη έχοντας άλλη επιλογή το θύμα του ξυλοδαρμού, αφού ανέκτησε δυνάμεις, αναζήτησε βοήθεια στους κατοίκους της περιοχής χτυπώντας πόρτες σπιτιών και εκλιπαρώντας για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Έντρομοι οι περίοικοι, στη θέα του αιμόφυρτου μετανάστη, ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό Ιρανό στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή άμεσης βοήθειας. Το θύμα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο «Σκυλίτσειο» με ελαφρά τραύματα κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Άμεση όμως υπήρξε και η ανταπόκριση της Αστυνομίας αφού μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες και να τους οδηγήσει στο κρατητήριο της Α.Δ. Χίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φερόμενοι ως δράστες επικαλέστηκαν προσωπικές διαφορές με το θύμα χωρίς όμως να διευκρινίζουν την αιτία.

Πηγή: politischios.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016, 16:15