Χίος: Ιρακινοί επιτέθηκαν σε μέλος πληρώματος τουρκικού σκάφους

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 06:04
Χίος: Ιρακινοί επιτέθηκαν σε μέλος πληρώματος τουρκικού σκάφους
Την οξυμένη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου επιβεβαιώνουν δύο περιστατικά προσαγωγών και συλλήψεων που σημειώθηκαν στην προκυμαία το απόγευμα της Πέμπτης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο πρόσδεσης των σκαφών με πρωταγωνιστές τρεις Παλαιστίνιους και τρεις Ιρακινούς οι οποίοι καθήμενοι στα παγκάκια ενοχλούσαν τα πληρώματα των σκαφών με έντονο τρόπο με αποτέλεσμα να κληθεί το Λιμεναρχείο και να τους προσαγάγει.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό περιστατικό που αποτελεί δυσφήμιση για το νησί έχει να κάνει με την οργανωμένη επίθεση τριών Ιρακινών σε μέλος πληρώματος τουρκικού σκάφους που συμμετείχε στην Arkas Aegean Link Regatta.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι τα πληρώματα παραπονέθηκαν για τη φασαρία που έκαναν οι τρεις Ιρακινοί έξω από τα σκάφη, αφού όπως κατέθεσαν οι εμπλεκόμενοι όντας σε κατάσταση μέθης έβαλαν μουσική και ξεκίνησαν να χορεύουν και να φωνάζουν. Παρότι οι Λιμενικοί έφθασαν στο σημείο και προχώρησαν σε συστάσεις μόλις έφυγαν, οι τρεις Ιρακινοί ξεκίνησαν και πάλι τα ίδια με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην παρέα των μεταναστών που επιτέθηκαν σε πλήρωμα ενός ιστιοφόρου γρονθοκοπώντας έναν Τούρκο και στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο.

Πηγή: politischios.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 06:11