Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε για το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου η είδηση ότι οι εφτά Παιδικοί Σταθμοί που λειτουργούν υπό την προστασία του στερούνται άδειας λειτουργίας, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις και απειλούνται με λουκέτο, αν δεν έχουν εξασφαλίσει την αδειοδότηση τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Πανελλαδικά, υπό την απειλή λουκέτου βρίσκονται μετά την 1η Ιανουαρίου 2015 περισσότεροι από 1.100 δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, όπου φιλοξενούνται περίπου 55.000 βρέφη και νήπια, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια οι τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες αδειοδότησης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αδειοδότησης των Παιδικών Σταθμών. Σήμερα είχαμε ενημέρωση από την Αστυνομία για το τι ακριβώς χρειάζεται και αύριο θα έχουμε συνάντηση και με το Υγειονομείο για να διαπιστώσουμε και τις δικές τους απαιτήσεις.  

Παράλληλα, μετά από επαφή μας με το Σκυλίτσειο, ξεκινά άμεσα η εξέταση των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς για την έκδοση των βιβλιαρίων υγείας που απαιτούνται. Δεν θα έχουμε πρόβλημα, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι», ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Π. Καμπούρης, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημά σε εξυπηρετούμενους γονείς και παιδιά.

Με πληροφορίες από το politischios.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης