Καταβεβλημένος παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 34χρονος δράστης της δολοφονίας της ανήλικης στην Άμφισσα. Ο άνδρας αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του την οποία όμως απέδωσε στις συχνές κλοπές που είχαν συμβεί στην επιχείρησή του, γεγονός που τον «τύφλωσε» όταν αντίκρισε Ρομά – ανάμεσα τους και η 13χρονη – τους οποίους θεωρούσε υπαίτιους.

«Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω. Βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο αυτής της αντιδικίας που υπήρξε», υποστήριξε ο ίδιος ο 34χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος προσήλθε χτες το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Άμφισσας υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, καταχειροκροτούμενος από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Τα χειροκροτήματα των κατοίκων της Άμφισσας εξόργισαν ακόμα περισσότερο τους Ρομά, οι οποίοι ξέσπασαν σε νέες απειλές. Τις προηγούμενες ημέρες Ρομά και συγγενείς της 13χρονης κοπέλας είχαν κηρύξει «πόλεμο» προκαλώντας ζημιές στην επιχείρηση και στο σπίτι του κρεοπώλη, ενώ απειλούσαν με βεντέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης