Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χειροπέδες πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε έναν 60χρονο Ρομά, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τον βιασμό της 22χρονης που βρέθηκε στο Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατάθεση της νεαρής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξέτασαν τον 60χρονο και στη συνέχεια τον συνέλαβαν καθώς εντοπίστηκε γενετικό του υλικό στο σώμα της γυναίκας. Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιασμό από 20χρονη και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κινούνταν στην περιοχή αναζητώντας ναρκωτικά κι εκείνος προθυμοποιήθηκε να της δώσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα, η 22χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε πως κάνει χρόνια χρήση και αποφάσισε, μαζί με κάποιους άλλους, να πάει σε ένα σπίτι για «να φτιαχτεί», το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε αγοράσει τις ουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα» υποστήριξε. 

Επιπλέον, η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι από κάποια στιγμή και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.

Όσον αφορά στο ζήτημα του βιασμού, η κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, καθώς δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Μία διαφορετική όμως εικόνα δίνει η μητέρα της, η οποία, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, φέρεται να ισχυρίζεται πως η νεαρή δεν έπεσε θύμα βιασμού, αλλά τα σημάδια από αίματα που εξέτασε ο ιατροδικαστής προέρχονται από γυναικολογική επέμβαση.

Έτσι η μητέρα θεωρεί πως ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, μη γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό και βλέποντας τα σημάδια, θεώρησε λανθασμένα ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Πάντως, ο ίδιος ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι στην κοπέλα υπήρχαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα σημάδια να προέρχονται από επέμβαση. Ωστόσο, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης ο ιατροδικαστής δεν είχε υποβάλει τελική έκθεση με ξεκάθαρα συμπεράσματα για το συμβάν. Άλλωστε και η αστυνομία ανέμενε μέχρι το πρωί της Παρασκευής τα αποτελέσματα του ελέγχου DNA.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης