Φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή τριετίας και δικαίωμα έφεσης «εισέπραξε» από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένας 46χρονος από την Αλβανία που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Ο 46χρονος είχε συλληφθεί στη Ν. Αγχίαλο, μετά από μήνυση της γυναίκας του, 33 χρονών Αλβανίδας, ότι τη χτύπησε με γροθιές και της προκάλεσε ελαφρύ τραύμα στον ώμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η 33χρονη γυναίκα δήλωσε ότι, ενώ γύρισε από το σούπερ μάρκετ το μεσημέρι της Πέμπτης, βρήκε τον κατηγορούμενο να μαλώνει με τη 17χρονη κόρη τους, μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα από τον σύζυγό της με τα χέρια.

Η ίδια είπε ότι είναι παντρεμένη με τον κατηγορούμενο που την απειλεί συνεχώς και τη χτυπάει, ενώ το τελευταίο διάστημα βγάζει πολύ ένταση και ξεσπά στην οικογένειά του.

Η γυναίκα εργάζεται σε εστιατόριο και ο 46χρονος περιστασιακά και κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι τόσα χρόνια δεν έκανε έγκληση εναντίον του, γιατί αφενός φοβόταν, αφετέρου ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να διορθωθεί, κάτι που τελικά δεν έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ο κατηγορούμενος με τη σειρά του αρνήθηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα ή την κόρη του, γιατί είναι άνδρας και δεν χτυπά γυναίκες. Όπως είπε λογομάχησαν, όπως γίνεται που και που, την έβρισε και απλά την έσπρωξε.

Ο 46χρονος κατέθεσε ότι μάλωσε με την κόρη του γιατί είχε πάει για ψώνια από τις 11 το πρωί και επέστρεψε στις 3.30 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και τότε ήταν που μπήκε στη μέση η γυναίκα του, ενώ πρόσθεσε ότι αγαπάει την οικογένειά του.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι πράξεις που κατήγγειλε η γυναίκα έγιναν, πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου και ποινή φυλάκισης 2 ετών για τις σωματικές βλάβες και 10 μηνών για την απειλή.
Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, ενώ ο πρόεδρος ζήτησε από τη γυναίκα να αποφασίσει τι θα κάνει, για να πάρει την απάντηση ότι θα πάρει την κόρη της και θα φύγουν από το σπίτι.

Πηγή: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης