Πενταμελής σπείρα που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς στην Ελλάδα, με ένα φορτηγάκι και ένα αυτοκίνητο, έπεσε στα χέρια των Αρχών της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 53, 40 και 25 ετών, ένας 25χρονος από την Αλβανία και μία 25χρονη Ελληνίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία είχε πληροφορίες για τα συγκεκριμένα άτομα και έστησε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη σύλληψη ενός 35χρονου Αλβανού και ακόμη ενός ατόμου, αγνώστων στοιχείων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέσα σε φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 30χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκαν έξι μετανάστες που δεν είχαν στην κατοχή τους νόμιμα έγγραφα.

Ο 25χρονος Αλβανός και η 25χρονη Ελληνίδα επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός. Χειροπέδες περάστηκαν και στους δύο Βούλγαρους, ηλικίας 40 και 53 ετών, οι οποίοι έβγαλαν εισιτήρια του ΚΤΕΛ για τους μετανάστες, με προορισμό την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, ο 35χρονος Αλβανός με έναν δράστη αγνώστων στοιχείων μετέφεραν νωρίς το πρωί τους έξι μετανάστες από την Τουρκία στη χώρα μας με βάρκα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών αλλά και αξιωματούχοι της FRONTEX .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης