Χειροπέδες στην "Μάγισσα" που έλυνε μάγια και οργάνωνε όργια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013, 05:59
Χειροπέδες στην  "Μάγισσα"  που έλυνε μάγια και οργάνωνε όργια
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της 59χρονης γυναίκας και του 38χρονου γιου της, οι οποίοι εξαπάτησαν γυναίκα που ζητούσε να της λύσουν τα «μάγια» και στη συνέχεια την ανάγκασαν να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο, το οποίο κατέγραψαν σε βίντεο.

Πρόκειται για την Σοφία Κώτσου του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα και τον γιο της, Κωνσταντίνο Φωτόπουλο του Γεωργίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.

Η «μάγισσα» έπεισε το «θύμα» ότι μπορεί να τη βοηθήσει να λύσει τα «μάγια» που της είχαν κάνει. Επί δέκα ολόκληρα χρόνια απ' όταν η γυναίκα ήταν μόλις 24 ετών η «μάγισσα» κατάφερνε να της αποσπά μεγάλα ποσά. Συνολικά όπως είπε η γυναίκα στην αστυνομία της έδωσε 112.000 ευρώ!

Η απατεώνισσα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς κατέληξε να μετέχει σε ερωτικό τρίγωνο με τη μάγισσα και το γιο, οι οποίοι όμως είχαν γεμίσει το σπίτι τους με κάμερες και κατέγραφαν τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Μάνα και γιος έδειξαν στην άτυχη γυναίκα το βίντεο και άρχισαν να την εκβιάζουν ότι θα το δημοσιεύσουν. Για να μην το κάνουν απαίτησαν 20.000 ευρώ. Η γυναίκα τα έδωσε, όμως εκείνοι συνέχισαν να την εκβιάζουν. Ζήτησαν άλλα 8.000 ευρώ. Απελπισμένη η γυναίκα, έστω και αργά αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Έκλεισε ραντεβού με τους δυο δράστες στην περιοχή της Βαρυμπόμπης για να τους δώσει τα χρήματα. Μόλις τα πήραν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στην 59χρονη «μάγισσα» και το γιο της.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013, 05:59