Τις βιτρίνες κοσμηματοπωλείων έσπαζαν τα μέλη εγκληματικής ομάδας που εμπλέκεται από τον Αύγουστο του 2015 σε τουλάχιστον επτά περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων καταστημάτων.

Οι δράστες αφαιρούσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και διάφορα εμπορεύματα από τις προθήκες, ενώ χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 38 και 58 ετών, κι έναν 35χρονο Σέρβο.

Για την υπόθεση κατηγορούνται άλλα τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο είναι ήδη έγκλειστα σε φυλακές, ενώ αναζητείται ένας 44χρονος υπήκοος Σερβίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές-διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία και μία σε κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές της δυτικής Αττικής.

Με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία -κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, διακεκριμένες κλοπές, παραβίαση όρων διαμονής και υπόθαλψη εγκληματία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης