Μέσα σε πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί είχαν διαφύγει οι συνεργοί του ληστή που συνελήφθη στα Βίλια και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία 22χρονη Ελληνίδα και έναν 37χρονο Αλβανό, τους οποίους αναζητούσαν μετά τη ληστεία στις 27 Νοέμβρη στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο ένας εκ των ληστών να τραυματιστεί και οι άλλοι δύο να διαφύγουν αναγκάζοντας οδηγό ταξί, που διατηρεί εξοχικό στην περιοχή, να τους απομακρύνει από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη και ο 37χρονος μπήκαν στο πορτ μπαγκάζ του ταξί, έριξαν τα πίσω καθίσματα και κατά τη διαδρομή είχαν στραμμένο το όπλο προς τον οδηγό του οχήματος.

Μετά την ταυτοποίησή τους, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ληστές είχαν διαπράξει ληστεία εις βάρος 87χρονης, στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία, αφαιρώντας μία καραμπίνα (σ.σ.: ανήκε στον σύζυγο της ηλικιωμένης) και 2.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή τους βρέθηκαν 415 φυσίγγια, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα μαχαίρι και ένα δίκανο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης