Μία ρωσική χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, αλλά και ένα απειλητικό σημείωμα βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στο αυτοκίνητο του 61χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Άρη Μάρκου, ο οποίος τον Μάρτιο του 2012 είχε καταγγείλει κυκλώματα διαφθοράς στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στα Λευκάκια Αργολίδας. Η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του παρμπρίζ και εξερράγη έπειτα από παρέμβαση των πυροτεχνουργών του Στρατού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι οι καταγγελίες του κ. Μάρκου είχαν οδηγήσει στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ δύο επίορκων υπαλλήλων του Τμήματος Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, την ώρα που έπαιρναν μίζα περίπου 120.000 ευρώ για να επιτρέψουν την χρηματοδότηση, με κοινοτικά κονδύλια, ξενοδοχειακής μονάδας του στην περιοχή του Ναυπλίου.

Προ ημερών ο ίδιος επιχειρηματίας με επιστολή του κατηγορεί υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης ότι παρά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη των υπαλλήλων ακόμη και σήμερα δεν επιτρέπουν την πλήρη εκταμίευση του ποσού επιχορήγησης.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης