Μόλις εκατό μέτρα από το κτίριο που στεγάζει τα Αρχεία της Βουλής στη Λένορμαν και μπροστά από το κτίριο της μηχανογράφησης του υπουργείου Οικονομικών αντικρίζεις αυτήν την εικόνα, όπως μας την έστειλε αναγνώστης της zougla.gr.

 Κι όμως είναι χωματόδρομος...Το σημείο που βλέπουμε στη φωτογραφία βρίσκεται 500 μέτρα από το Μετρό των Σεπολίων στην οδό Αμφιαράου του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα χωματόδρομο στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σχεδόν σε νεκροταφείο αυτοκινήτων, με τα παρατημένα σαραβαλάκια να συσσωρεύονται, ένα δρόμο που το χειμώνα όλοι περιμένουν να πλημμυρίσει και να μετατραπεί σε παγίδα για τροχοφόρα και πεζούς.

Ο αναγνώστης μας αναφέρει στην καταγγελία του: «Τρεις φορές έγινε σήμανση για τη μετακίνηση των αυτοκινήτων, ώστε να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση, ποτέ όμως δεν ξεκίνησε».

Αναπάντητα ερωτήματα γεννιούνται στους κατοίκους της περιοχής που δεν ζητούν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να ασφαλτοστρωθεί ένας δρόμος 50 μέτρων. «Αν αυτός ο δρόμος βρισκόταν στο Κολωνάκι, θα έμενε τόσα χρόνια σε αυτή τη κατάσταση;», επισημαίνει ο καταγγέλλων και προσθέτει: «Μήπως φταίει το ότι για να γίνει το έργο, δεν χρειάζεται να κοπεί κανένα δέντρο, μια και ο δήμος όπου υπάρχουν δέντρα βιάζεται να τα κόψει για να γίνουν έργα;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την προχειρότητα και την ανευθυνότητα των αρμόδιων Αρχών που δεν προστατεύουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους. «Τώρα που μπαίνουμε στον χειμώνα, η διέλευση της οδού είναι αδύνατη ακόμα και με 4×4, πόσο μάλλον με τα πόδια», ανέφερε ο αναγνώστης για να περιγράψει την αδιαφορία του κράτους.

«Είναι ντροπή για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και στο έτος 2010 να έχει δρόμους σε αυτή την κατάσταση. Αυτά τα έργα βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και όχι τα παχιά λόγια πριν τις εκλογές. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία», καταλήγει η επιστολή του αναγνώστη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης