Ρεπορτάζ: Βασίλης Σαρημπαλίδης, Παναγιώτης Σαγκούρης, Σωτήρης Σκουλούδης, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, Όλγα Φωτιάδου, Χαράλαμπος Αγγλόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιασμένοι από το υπερθέαμα που προσέφεραν οι ριψοκίνδυνοι και ειδικά εκπαιδευμένοι πιλότοι αεροπλάνων και ελικοπτέρων, έμειναν οι χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν και φέτος στο Τατόι για να παρακολουθήσουν τη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη «ATHENS FLYING WEEK – AIRSHOW 2014». 

Στην Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας, που βαδίζει στον τρίτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας, συμμετείχαν και πάλι παγκοσμίου φήμης solo πιλότοι και σμήνη, προσφέροντας με τις πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές ένα θέαμα μοναδικό!  Εντυπωσιακές αεραθλητικές δραστηριότητες, πτήσεις ανεμοπλάνων, μαχητικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων, Τ/Κ Αερομοντελισμού, πτώσεις αλεξιπτωτιστών ακριβείας ήταν μερικά από τα αεροπορικά δρώμενα.

Το zougla.gr αναμετέδωσε τις αεροπορικές επιδείξεις της Κυριακής. Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Η Ολυμπία Γιαννακίδου, είναι η μοναδική ιπτάμενη Ελληνίδα με… ακροβατικές ικανότητες
Η Ολυμπία Γιαννακίδου, από την «Olympus Aviation Academy», είναι η μοναδική ιπτάμενη Ελληνίδα με… ακροβατικές ικανότητες! Πώς νιώθει όταν βρίσκεται εκεί ψηλά και ποιες ιδιαίτερες ικανότητες απαιτούνται για να πρωταγωνιστήσει σε έναν… παραδοσιακό χώρο των ανδρών;

Δείτε περισσότερες εντυπωσιακές εικόνες από τις επιδείξεις του Σαββάτου και της Παρασκευής, καθώς και ότι συνέβη στο Athens Flying Week 2013!

Ξεπερνώντας τα όρια

Μεταξύ των ιπτάμενων οχημάτων βρέθηκε στο Τατόι και ένα από τα δύο ακροβατικά ελικόπτερα της ομάδας Flying Bulls που υπάρχουν στον κόσμο. Το συγκεκριμένο δεν είναι ένα κοινό ελικόπτερο, αλλά ένα υπερσύγχρονο εργαλείο που απαιτεί τέλειους χειρισμούς από τους πιλότους και αμέτρητες εργατοώρες από κορυφαίους μηχανικούς, οι οποίοι πρέπει να το διατηρούν απλώς… καινούργιο.

Το zougla.gr είχε τη δυνατότητα να πετάξει με αυτό και να σας μεταφέρει μια μοναδική -και σίγουρα αξέχαστη- εμπειρία!

Δείτε φωτογραφίες με τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλα όσα συνέβησαν στο 3ο Athens Flying Week! (Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης