Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, καθώς είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους, «αιτία αποτελεί η άρνηση και αδιαφορία των συναρμόδιων Υπουργείων εδώ και 2 χρόνια περίπου να ανταποκριθούν στις συμβατικές οικονομικές υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου έναντι του Ο.Α.Σ.Θ., με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του έναντι πιστωτών αλλά και μισθοδοσίας προσωπικού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης για την ταλαιπωρία που θα υποστεί λόγω κινητοποιήσεων και καταδεικνύουν ως μοναδικούς υπεύθυνους «τους συναρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης που αδιαφορούν να ανταποκριθούν στις νόμιμες συμβατικές υποχρεώσεις τους ώστε να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη απ’ όλους μας κατάλυση της συγκοινωνίας στην πόλη μας.

Το συνολικό ποσό που αναμένει ο οργανισμός είναι περίπου 30 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 5 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την πληρωμή των εργαζομένων για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν μόνο τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης