Ελεύθερα και χωρίς να επιβαρύνονται με το αντίτιμο διοδίων θα περνάνε από τις σήραγγες των Τεμπών οι κάτοικοι του δήμου Τεμπών, για ένα εξάμηνο, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού που αρχίζει από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης είχε συναντήσεις για το θέμα αυτό και με τον Υπουργό Υποδομών, όσο και με εκπροσώπους της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στους οποίους τόνισε «την υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλίσει στους μόνιμους κατοίκους του δήμου Τεμπών αλλά και στους εργαζόμενους εναλλακτική διαδρομή χωρίς διόδια. Από τη στιγμή που λόγω συντήρησης της γέφυρας του Πηνειού η παράπλευρος οδός της ΠΑΘΕ καθίσταται μη προσπελάσιμη, είναι εύλογο το αίτημα του δήμου μας για εξαίρεση των μονίμων κατοίκων του και των εργαζομένων από την καταβολή διοδίων για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες συντήρησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά ο Υπουργός Υποδομών, Κωνσταντίνος  Καραμανλής, αφουγκραζόμενος  το δίκαιο αίτημα του δημάρχου Τεμπών, συναντήθηκε με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», Δημήτρη Γκατσώνη και  βρέθηκε η επιθυμητή  λύση.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου για την ικανοποίηση του αιτήματος και τους βουλευτές του νομού για το ενδιαφέρον τους και διαβεβαίωσε τους δημότες ότι η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος και στο μέλλον να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης