Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει για τις επόμενες μέρες στα επείγοντα χειρουργικά ιατρεία στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εφημεριών που κατατέθηκε, από την Τρίτη 19 έως και την Πέμπτη 21 Αυγούστου καθώς και το διάστημα 24-31 Αυγούστου στο νοσοκομείο δεν θα εφημερεύει γενικός χειρουργός.

Μπορεί η Χειρουργική Κλινική να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο, όσον αφορά στις εφημερίες στα επείγοντα, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα λόγω έλλειψης ειδικευόμενων γιατρών. Όπως σημειώνει το pamepreveza.gr, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα δεν έχουν καλυφθεί οι απαραίτητες θέσεις, προκειμένου το νοσοκομείο να ανταποκρίνεται στις εφημερίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η προσπάθεια της διοίκησης του νοσοκομείου στην αναζήτηση γιατρού από άλλα νοσοκομεία γειτονικών νομών είναι συνεχής. Η διοίκηση καλεί τυχόν επείγοντα περιστατικά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Άρτας ή ακόμα και των Ιωαννίνων κατά τις αναφερομένες ημερομηνίες.

Την ίδια ώρα, με απόφαση που πάρθηκε τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση των εργαζόμενων στο νοσοκομείο, την Τρίτη στις 19.30 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. «Δεν φεύγουμε εάν δεν καλύψουμε όλες τις ημέρες με χειρουργική κάλυψη το νοσοκομείο Πρέβεζας» τονίζεται στην ανακοίνωση των εργαζόμενων και καλούν τους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης