Χωρίς καυστήρα θέρμανσης παραμένει το Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου με αποτέλεσμα τα παιδιά να παγώνουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, η τελευταία μεγάλη κακοκαιρία στην περιοχή του Μαντουδίου, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν μεγάλες καταστροφές, με σοβαρές συνέπειες.
Το Δημοτικό σχολείο του Μαντουδίου μετά από μεγάλες προσπάθειες του Δήμου και των εκπαιδευτικών του σχολείου μπόρεσε να λειτουργήσει, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα τους.
Σε σχετικό έγγραφο που κατέθεσε ο Σύλλογος τόνισε ότι  στο σχολείο πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αντικατασταθεί ο καυστήρας, ο οποίος καταστράφηκε από την πλημμύρα: «Παρά τις προσπάθειες του Διευθυντή του σχολείου, δεν ακολουθήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες από τους αρμόδιους και τέλος Νοέμβρη το σχολείο μένει παγωμένο.Ο Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας ζητάει την άμεση επίλυση του θέματος. Καλούμε τους υπεύθυνους να αναλάβουν την ευθύνη της αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας του σχολείου».
Πηγή: tvstar.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης