Αρκετά είναι το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα τα περιστατικά με διαρρήξεις κατοικιών, που φαίνεται να έχουν στόχο χρυσαφικά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Χθες το μεσημέρι, συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας 25χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, για παράβαση του νόμου «περί όπλων» και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 25χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία και, εκμεταλλευόμενος την απουσία της 37χρονης ενοίκου, αφαίρεσε χρυσαφικά – κοσμήματα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Το ίδιο χρονικό διάστημα με χρήση ψαλιδιού διέρρηξε παράθυρο οικίας μιας 70χρονης, από την οποία, ωστόσο, αποχώρησε χωρίς να αφαιρέσει κάτι. Ακολούθως, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 3,9 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 1254,30 ευρώ.

Επίσης, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο και μικρός αριθμός κοσμημάτων-ρολογιών, για τα οποία διερευνάται το νόμιμο ή μη προέλευσής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: thessalianews
Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης