Κάτω από ένα κείμενο που είναι γεμάτο από βαρείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αποφάσισαν να βάλουν την υπογραφή τους πολλά μέλη της τοπικής οργάνωσης Αλμυρού, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εν γένει συμπεριφορά του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως «θρασίμι», «ανεπιθύμητος» και υπεύθυνος ακόμα και για το λουκέτο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Αλμυρό Μαγνησίας, εμφανίζεται ο Βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέσα από ένα κείμενο «φωτιά» που εξασφάλισε το zougla.gr και φέρει τις υπογραφές μελών της ίδιας της Χ.Α.

Πρόκειται για ένα κείμενο που συνέταξαν και υπογράφουν μέλη της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας και πιο συγκεκριμένα της Τοπικής Οργάνωσης του δήμου Αλμυρού, το κλείσιμο της οποίας πριν λίγους μήνες προβλημάτισε ιδιαίτερα το εκλογικό επιτελείο της Χ.Α., αφού πρόκειται για έναν από εκείνους τους Δήμους που συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά.

Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι από 8.289 ψήφους που συγκέντρωσε η Χ.Α. στο Νομό Μαγνησίας στις εκλογές του Μαΐου, από τον δήμο Αλμυρού προήλθαν τουλάχιστον οι 1.032, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου συγκέντρωσε τουλάχιστον 1.106, φτάνοντας στο ποσοστό του 8,46% των ψηφισάντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και όμως, σε λιγότερο από έναν χρόνο, οπότε χρονολογείται η σύνταξη του κειμένου που σήμερα έφτασε στα χέρια μας και φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, μεσολάβησε το άνοιγμα, τα εγκαίνια, παρουσία μάλιστα και του Βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη και μέσα σε ελάχιστους μήνες το κλείσιμο της Τοπικής Οργάνωσης Αλμυρού.

Το εν λόγω λουκέτο ακολούθησαν διάφορες ερμηνείες, κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα σοβαρές, που ενέπλεκαν ακόμα και τον εκ Ραφήνας ορμώμενο Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Επειδή όμως τίποτα δε μένει κρυφό, τις όποιες απορίες έρχονται να λύσουν τα ίδια τα μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία εμφανώς έξω φρενών με τον Βουλευτή υπογράφουν ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κείμενο εναντίον του, στο οποίο αναφέρουν ενδεικτικά…

«Με την ψήφο την δική μας βγήκε Βουλευτής και έχει το μεγάλο προνόμιο να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων με spa και πισίνα. Του υποσχόμαστε ότι πάλι με την ψήφο την δική μας θα τον στείλουμε πίσω στην Αθήνα, γιατί μισούμε την βρωμιά και την αλητεία του. Εμείς δεν είμαστε ψευτόμαγκες, που απειλούν τηλεφωνικά, θεωρούμε το θρασίμι αυτό ανεπιθύμητο στον Αλμυρό και αν κάνει το λάθος και πατήσει το πόδι του στην πόλη, θα αφήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας και θα πάμε να τον βρούμε και τότε θα δούμε ποιος θα γ…. ποιόν».

Σε δήλωσή του στο zougla.gr, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αναφερόμενος στο παρακάτω ενυπόγραφο κείμενο, χαρακτήρισε όλα αυτά ως «γελοιότητες» και αμφισβήτησε ευθέως την γνησιότητα των υπογραφών, λέγοντας πως έπεσαν θύματα υπογράφοντας σε λευκό χαρτί και για άλλο σκοπό. 

Σχολιάζοντας τις αναφορές που άπτονται οικονομικών «αταξιών» ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν αφορούν το πρόσωπό του. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης