Χρυσή Αυγή: Καταγγέλλει σκευωρία επικαλούμενη επιστολή δικαστικού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 18:10
Χρυσή Αυγή: Καταγγέλλει σκευωρία επικαλούμενη επιστολή δικαστικού
Επιστολή δικαστικού, του οποίου το όνομα δεν θέλει να αποκαλύψει, κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είναι «κατασκευασμένες».

Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια των αιτήσεων άρσης ασυλίας των Αρ. Ματθαιόπουλου, Κ. Μπαρμπαρούση, Αν. Γρέγου και Π. Ζησιμόπουλου, ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο συντάκτης της επιστολής αναφέρει: «Η Κλάπα (σ.σ. η μία από τις δύο ανακρίτριες που χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ), δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας “ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα"».

Πέραν αυτού, ο βουλευτής χαρακτήρισε «ψεύτη» τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, σημειώνοντας ότι «ποτέ δεν τον προπηλάκισα, όπως λέει. Εκτός αν λέει για ένα διάλογο, όταν ήρθε στην είσοδο του γραφείου μου και μου έλεγε «ακούω τις εκπομπές σου... θα δεις ότι θα πάνε αλλιώς τα πράγματα», ενώ επικαλέστηκε συνέντευξη της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη στο «Βουλή και Ευρωβουλή», στην οποία μιλά για «παρεμβάσεις» της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με τον κ. Κασιδιαρη απέστειλε δικαστικός.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 18:35