Πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές ήρθε ο 45χρονος γιος δύο ηλικιωμένων στην Μεσσοποταμία Σπερχειάδας, ένα χωριό στη δυτική Φθιώτιδα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 45χρονος ειδοποιήθηκε ότι στο σπίτι της κατάκοιτης μητέρας του και του ανάπηρου πατέρα του είχαν μπει δύο άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιγραφή ανήκει στον ίδιο:

«Φτάνω τρέχοντας στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα βλέπω τους 2 ληστές. Ο ένας ήταν σκυμμένος πάνω από τον πατέρα μου και ο άλλος έψαχνε τα συρτάρια. Άρπαξα αμέσως τον πρώτο και αρχίσαμε να παλεύουμε. Τότε ήρθε ο άλλος και με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι και έπεσα κάτω χτυπώντας στη σόμπα το χέρι μου και το πόδι μου. Μέχρι να σηκωθώ είχαν φύγει με 600 ευρώ που είχαν βρει και ένα χρυσό σταυρό. Οι γείτονες μου είπαν ότι πιο πάνω είχαν αφήσει ένα πορτοκαλί αυτοκίνητο. Ήταν ηλικίας 25 με 30 ετών, έμοιαζαν με γύφτους και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Είχαν μάλιστα μαζί τους και τσάντες με πορτοκάλια και λεμόνια για να μπαίνουν στα σπίτια τάχα να τα πουλήσουν. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να κάνουν κακό στους γονείς μου».

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης