Έκκληση στους κατοίκους της Πάτρας να «βάλουν πλάτη» για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην πόλη απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ούτε φέτος θα γίνουν εκδηλώσεις για το καρναβάλι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε εκτάκτως την πρωτεύουσα της Αχαΐας, στην οποία παρατηρείται σημαντική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων αλλά και εμφάνιση του μεταλλαγμένου στελέχους του ιού σε 11 εργαζόμενους του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ο υπουργός απάντησε: «Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε», ενώ μίλησε και για την εξάπλωση του ιού στην πόλη.

«Δυστυχώς βρισκόμαστε σε ένα σημείο που μπορεί να οδηγηθούμε στο κόκκινο και να ληφθούν πολύ αυστηρά μέτρα για να περιοριστεί η διάδοση του ιού στην πόλη. Βάλτε πλάτη και κάντε κουράγιο τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Για όσους επαγγελματίες έχουν μετατρέψει τα μπαρ και τις καφετέριες σε ορθάδικα θα υπάρξουν κυρώσεις» κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του υπουργού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: Tempo24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης