Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στη Νάουσα Πάρου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 00:46
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στη Νάουσα Πάρου
Η βραδιά της Κυριακής 3 Νοεμβρίου ήταν ήσυχη και ειδυλλιακή. Μια τέτοια ωραία βραδιά η Νάουσα «στολίστηκε» τα γιορτινά της για να υποδεχτεί πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στην κεντρική πλατεία της ώστε να θαυμάσει τη φωταγώγηση της χριστουγεννιάτικης φάτνης της.

Το Κάστρο ήταν μαγευτικά φωτισμένο, στην πλατεία ξύλινα παραμυθένια σπιτάκια δημιουργούσαν ένα ονειρικό σκηνικό, πάγκοι με μαθητικές κατασκευές ανέδιδαν τη ζωντάνια της ατμόσφαιρας, και κάπου εκεί, η πανέμορφη φάτνη, φωτισμένη και ολοζώντανη, έγινε πόλος έλξης για μικρούς, αλλά και για μεγάλους που έγιναν για λίγο παιδιά.


Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την Χορωδία της Νάουσας, γλυκίσματα και κεράσματα από το σύλλογο γυναικών Νάουσας, αγκάλιασαν την ατμόσφαιρα και έγιναν ένα με τη χαρά της προσμονής του κόσμου για τις γιορτές που έρχονται.Στιγμιότυπα μαγευτικά, χαρούμενα και ζωηρά από ένα μελίσσι κόσμου και παιδιών που έζησαν στιγμές όμορφες, ζεστές και παραμυθένιες. Στη Νάουσα. Που έμοιαζε ολόκληρη με εικόνα καρτ – ποστάλ. Ντυμένη στα χρώματα της νύχτας και των χριστουγεννιάτικων λαμπιονιών, ανέδιδε μια αύρα μαγείας η οποία με φόντο το γραφικό φυσικό κάλλος της, μετουσίωνε την εικόνα της σε όνειρο σαγήνης που έλκει ακόμα και μέσα στο χειμώνα.

Πηγή: parianostypos.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 00:46