Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τη δύσκολη πρόσβαση των συνανθρώπων μας στην αγορά εργασίας, έχει οδηγήσει αρκετούς προς τον αποκλεισμό τους και από βασικά αγαθά, όπως η τροφή και η στέγη!

Δεδομένου ότι η αλληλεγγύη και η φιλοξενία αποτελούν έννοιες βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση όλων μας, οι συνθήκες της εποχής «επιβάλλουν» στον καθένα μας να συμβάλλουμε, βάσει των δυνατοτήτων μας, με κάθε τρόπο προς την ελαχιστοποίηση, και γιατί όχι, προς την εξάλειψη αυτών των φαινομένων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Διεθνής Κύκλος Αγάπης & Αλληλεγγύης, έχοντας ως γνώμονα ότι όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση ή την κοινωνική τους θέση, στην τροφή, τη στέγη και την περίθαλψη, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο Bazaar στο εμπορικό κέντρο Athens Heart (Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας) από τις 19 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2011, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Το Σάββατο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31-12-2011), στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κλήρωση πλούσιων δώρων (κατόπιν της ανάλογης λαχειοφόρου αγοράς).

Όλα τα έσοδα από το Bazaar Αγάπης & Αλληλεγγύης, θα διατεθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Διεθνής Κύκλος Αγάπης & Αλληλεγγύης, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου έχει εντάξει στις δράσεις της και τα Γεύματα Αγάπης σε συνδυασμό με τη διανομή τροφίμων, σε σταθερή βάση, σε άτομα και ομάδες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας!

Ημέρες & ώρες λειτουργίας Bazaar, 19/11/2011- 31/12/2011, Δευτέρα έως Σάββατο,12:00μμ- 21:00μμ.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης