Νοσοκομειακός εξοπλισμός και αναλώσιμα υλικά φτάνουν σύντομα στη Ρόδο από νοσοκομεία της Σουηδίας, με σκοπό να διατεθούν στις δομές παροχής υγείας του νησιού μας.

Πρόκειται για συνολικά 3 τόνους υλικού που στέλνονται δωρεάν στη Ρόδο, μετά από πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Σταυριανού- Γεωργιάδη, ήρθε σε επαφή με πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Σουηδίας και πέτυχε την αποστολή του υλικού, ώστε να στηριχτεί το νοσοκομείο της Ρόδου, τα κοινωνικά ιατρεία του δήμου, τα ιατρεία του αεροδρομίου και του Παραδεισίου, τα ιδρύματα της περιοχής κ.α.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου “Αγία Μαρίνα” στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με κύριο στόχο τη βοήθεια του Νοσοκομείου Ρόδου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ρόδου – των ιατρείων Αεροδρομίου και Παραδεισίου και τη βοήθεια για επάνδρωση σταθμών πρώτων βοηθειών στο λιμάνι Ρόδου – όπως επίσης ιδρυμάτων της περιοχής μας.

Ήλθε σε επαφή και συνεννόηση με τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Στοκχόλμης – Karolinska – Sodershukhuset και Hudinge – διά της προέδρου μας, Αναστασίας Σταυριανού – Γεωργιάδη και πέτυχε την αποστολή νοσοκομειακού εξοπλισμού, αναλώσιμων, υπέρηχων μηχανημάτων – χειρουργικών εργαλείων, νοσοκομειακού ιματισμού – που προσεγγίζουν τους τρεις τόνους, που φθάνουν με κοντέινερ, με πληρωμένα και τα έξοδα των ναύλων και μεταφορικών μέχρι τη Ρόδο μέσω NGO.
Είμαστε περήφανοι για τους Σουηδούς φίλους μας, που στηρίζουν δεκάδες χρόνια τον τουρισμό μας και αποδεικνύουν με έργα την αγάπη τους στη Ρόδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο κα Ζωάννου Άννα για την άψογη συνεργασία της μαζί μας, όπως επίσης τον τελώνη Ρόδου κ. Κούρτη και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Χριστοδούλου για τη διάθεση χώρου και τη διάθεση μηχανικών μέσων και ανθρώπινου δυναμικού για την εκφόρτωση των υλικών, χωρίς τη συμμετοχή των οποίων θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν οι δράσεις μας και οι υποχρεώσεις έναντι τρίτων που έχουμε αναλάβει».

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης