Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε Πακιστανός για απόπειρα βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018, 01:42
Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε Πακιστανός για απόπειρα βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή, ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων Πακιστανών για την απόπειρα βιασμού της νεαρής κοπέλας από την Βρετανία, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δυο ομοεθνείς του.

Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις συλληφθέντες, υποδείχθηκαν ως οι δράστες της απόπειρας βιασμού από την ίδια την κοπέλα που κατήγγειλε στις Αρχές το σοβαρό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έγιναν γνωστά, η νεαρή τουρίστρια που είχε φτάσει στο νησί διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του Λαγανά, από το οποίο έφυγε με προορισμό το ξενοδοχείο της.

Στη διαδρομή έχασε τον προσανατολισμό της οπότε ζήτησε τη συνδρομή ενός αγνώστου, ο οποίος αντί του ξενοδοχείου την οδήγησε σε παρακείμενο παράπηγμα όπου έμενε με ομοεθνείς τους οποίους και προφανώς ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθόσον όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα την περίμεναν γυμνοί. Στην προσπάθειά τους να της αφαιρέσουν τα ρούχα και να αποπειραθούν να την βιάσουν κατάφερε να τους σπρώξει και να φύγει τρέχοντας. Έφτασε στον κεντρικό δρόμο, βρήκε μπροστά της έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία λίγο αργότερα και αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές από τις περιγραφές που έκανε η Βρετανίδα προχώρησαν σε 5 προσαγωγές με την ίδια να αναγνωρίζει τους 3 από αυτούς ως δράστες και να συλλαμβάνονται. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πλέον με μέριμνα του Αστυνομικού Διευθυντή υπάρχει ειδικός χώρος με μονόδρομο καθρέπτη που επιτρέπει τη μη απευθείας οπτική επαφή φερόμενου δράστη και θύματος.

Πηγή: imerazante.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018, 01:46