Σεμινάριο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα πραγματοποιεί το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της δράσης της Δια Βίου Μάθησης για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και την αύξηση της προστιθέμενης αξίας στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ο χώρος της συγκέντρωσης είναι το αμφιθέατρο του ΤΕΙ στην Παναγούλα. Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας έξι ημερών και διεξάγεται στη Ζάκυνθο από 10 έως 12 και από 17 έως 19 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε θέματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ, χρήσης νέων τεχνολογιών πληροφορικής και την αύξηση της έντασης της γνώσης (μεσαίας και υψηλής τεχνολογίας) στην τοπική παραγωγή. Η υλοποίηση του προγράμματος των σεμιναρίων θα βασίζεται στην αιχμή των σύγχρονων εξελίξεων και πρακτικών, ώστε να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα και να αυξηθεί η προστιθέμενη αξία στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα (π.χ. αγροτικά προϊόντα) και υπηρεσίες (π.χ. τουριστικές υπηρεσίες).

Το εξαήμερο σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες, όσο και σε αγρότες και σε κτηνοτρόφους. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του ΤΕΙ, Ανδρέας Βιτωράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: imerazante.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης