Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι ένας 30χρονος πατέρας συνελήφθη από τις Αρχές του νησιού με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, μαζί με τη μητέρα της, πήγαν στο ΑΤ Ζακύνθου και κατήγγειλαν τον 30χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθεις με τη 17χρονη μαθήτρια είχαν βρεθεί δύο φορές στην περιοχή του Βανάτου, ενώ την τρίτη φορά είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και συνέλαβε τον άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το τάμπλετ που χρησιμοποιούσε για να προσελκύει, μέσω διαδικτύου, νεαρά κορίτσια. Όταν οι αστυνομικοί το άνοιξαν, αντίκρισαν ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Όπως αποκαλύφτηκε κατά την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο γυναικείο λογαριασμό στο facebook και ως γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει φιλικές σχέσεις με κορίτσια του νησιού. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προσπαθούσε να πείσει τις κοπέλες να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους και τότε τους αποκάλυπτε την ταυτότητα του. Στη συνέχεια, με την απειλή να μην διαρρεύσουν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, τις υποχρέωνε να συνευρεθούν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία Ζακύνθου, αναζητά και άλλα θύματα του 30χρονου από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο τάμπλετ του ενώ ο συλληφθείς αναμένεται την Πέμπτη να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης