Ζάκυνθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου

Ζάκυνθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και την εξακρίβωση των κινήτρων που οδήγησαν στην άγρια ανθρωποκτονία του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου Μ.Ρ. κατοίκου εν ζωή Βολιμών.

Ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι αργά το βράδυ της Κυριακής εντός του αυτοκινήτου του στο πλάι του δρόμου λίγο πιο πάνω από το Αρετάκειο Δημοτικό Σχολείο και συγκεκριμένα πλησίον στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε διερχόμενος οδηγός ταξί ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε δεχτεί πυροβολισμούς και είχε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο και χέρια αλλά και στην θωρακική χώρα, ενώ από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, τούς πυροβολισμούς τούς δέχτηκε από κοντινή απόσταση.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του εγκλήματος, το ίδιο αν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο, το θύμα να ήξερε τον δράστη, αφού φέρεται να σταμάτησε υπό φυσιολογικές συνθήκες το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα διευκολύνουν τις αστυνομικές έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει προσαχθεί και να ανακρίνεται ένας 60χρονος συγχωριανός του θύματος. Το σημείο που βρέθηκε το θύμα ήταν επι του κεντρικού δρόμου της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολικών και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρέπει να είχε δώσει ραντεβού με τον δράστη ή τους δράστες. Επάνω του είχε χρήματα, και συγκεκριμένα συνάλλαγμα Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Ο 70χρονος, άφησε πίσω του 2 ανήλικα παιδιά, ένα κοριτσάκι 10 ετών και ένα αγοράκι 7 ετών από τον τρίτο του γάμο ενώ είχε άλλα δυο παιδιά από τους προηγούμενους.

Πηγή: imerazante.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Μαΐου 2018, 00:37