Συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 40χρονης γυναίκας που ξεψύχησε από τα μανιακά χτυπήματα και τις μαχαιριές του 49χρονου δράστη.

Η άτυχη γυναίκα 30 λεπτά περίπου πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή Τσιλιβί, την περίμενε ο 49χρονος που της επιτέθηκε μανιωδώς με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι τραυμάτισε σε διαφορά σημεία τη γυναικά του, η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη. Ήταν τόση η μανία που είχε ο 49χρονος που το μαχαίρι που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας ήταν στραβωμένο. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

Το πρώτα λόγια του 49χρονου δολοφόνου στις αρχές

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Για αυτόν τον λόγο ήμουν βίαιος απέναντί της. Το βράδυ έμεινα έξω. Μόνος μου έκατσα στο βουνό στην περιοχή Μπόχαλη. Πήγα για δουλειά γιατί δεν είχα καταλάβει ότι την σκότωσα. Δεν πίστευα ότι την σκότωσα. Μετανιώνω αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε και έχασα τον έλεγχο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά στις 18 Ιουνίου από την αστυνομία μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει η 40χρονη για ενδοοικογενειακή βία. Τότε ο εισαγγελέας τον είχε αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, όπως να μην μπορεί να πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Ο 49χρονος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού καθώς έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

Συγκλονίζει ο γιος της άτυχης γυναίκας

«Ήταν η τέλεια μάνα, τα έκανε όλα για εμάς», είπε συγκινημένος ο 20χρονος, που αποκάλυψε ότι η μητέρα του φοβόταν πολύ καθώς ήξερε πως κινδυνεύει.

«Φοβόταν, γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο. Η συμπεριφορά του χειροτέρευε με την πάροδο του χρόνου. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε συγκλονισμένος ο γιος του ζευγαριού.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης