Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη εξέδιδε στην πορνεία την ανήλικη κόρη του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, 12:13
Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη εξέδιδε στην πορνεία την ανήλικη κόρη του
Στην πορνεία εξωθούσε την ανήλικη κόρη του ένα ζευγάρι που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται δύο Βούλγαρους σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται μία ομοεθνής τους που αναζητείται.

Όπως προέκυψε, το μαρτύριο της 15χρονης -σήμερα- κοπέλας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν ο 42χρονος πατέρας της και η 36χρονη σύζυγός του, συνεργαζόμενοι με τη συμπατριώτισσά τους, την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσαν σωματική βία εναντίον της ανήλικης προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Κατά πληροφορίες, η Βουλγάρα που αναζητείται φέρεται ότι κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού της μικρής και τη συνόδευε σε διαμέρισμα, σε κεντρική περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου το θύμα αναγκαζόταν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις των πελατών.

Η ίδια γυναίκα φαίνεται να κρατούσε μέρος της αμοιβής και το υπόλοιπο κατέληγε στο ανδρόγυνο.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από τηλεφωνική καταγγελία στην εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS που διαβιβάστηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν το ζευγάρι.

Η ανήλικη, η οποία ζούσε μαζί με τους γονείς της, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, 12:13