Πλημμύρισε ο παραλιακός δρόμος της Σάμου και στα δύο ρεύματα, εξαιτίας των θυελλωδών νότιων ανέμων.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων στην περιοχή, πήραν όλες τις προφυλάξεις, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις επιχειρήσεις τους. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από τους εσωτερικούς δρόμους με τους λιμενικούς να ρυθμίζουν την ομαλή διέλευσή τους, ενώ στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, όπου τα νερά είναι λιγότερα, ο δρόμος χρησιμοποιείται ως διπλής κατεύθυνσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις βραδινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα υπάρξει ύφεση των καιρικών φαινομένων και αναμένεται να υποχωρήσουν τα νερά, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Ζημιές στην Τρίπολη

Μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί από τη σφοδρή θαλασσοταραχή που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο παραλιακό μέτωπο του Λεωνιδίου στην Τρίπολη και ειδικότερα στον οικισμό Λάκκος, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι η θάλασσα ανέβηκε σημαντικά και πλημμύρισαν μεγάλες εκτάσεις με κηπευτικά και δενδρώδεις καλλιέργειες με εσπεριδοειδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, πλημμύρισαν τα ισόγεια τριών σπιτιών, ενώ από τον έντονο κυματισμό καταστράφηκαν τα προστατευτικά τοιχία που υπήρχαν στο παραλιακό μέτωπο, τα οποία είχαν ήδη υποστεί σοβαρές ζημιές στην κακοκαιρία πριν από περίπου δύο μήνες, που είχε πλήξει την περιοχή κι είχε προκαλέσει ζημιές και στο λιμάνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης