Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Γεωργίου Καραμιχαηλίδη, με τις εξελίξεις στην υπόθεση που εκτυλίσσεται στην Αλόννησο να είναι συνεχείς.

Ο Γ. Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε το βράδυ της 30ής Αυγούστου 2016​Το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του 30χρονου, Ματούλα Κουτρώτσιου, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Βόλου κατά δύο προσώπων, τα οποία ήταν τα τελευταία που συνάντησαν τον υιό της ζωντανό. Η μήνυση στρέφεται και κατά παντός υπευθύνου και αφορά στα αδικήματα της κακουργηματικής έκθεσης και παράβασης καθήκοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το σύνολο των μαρτυρικών καταθέσεων και αυτοπτών μαρτύρων έως και σήμερα προκύπτουν συνεχείς αντιφάσεις αναφορικά με τις συνθήκες εξαφάνισης του Γεώργιου Καραμιχαηλίδη. Ειδικότερα, από το βράδυ της 30ής Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 (όταν και χάθηκαν τα ίχνη του από το μικρό λιμάνι της Αλοννήσου) αυτόπτες μάρτυρες αντιφάσκουν σχετικά με το τι συνέβη τη μοιραία βραδιά.

Υπεβλήθη, επίσης, στην Εισαγγελία αίτημα αναπαράστασης, αυτοψίας, εξέτασης των ρούχων του εξαφανισθέντος από την εγκληματολογική υπηρεσία​Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αντιφατικές δηλώσεις των δύο ψαράδων που ήταν παρόντες εκείνο το βράδυ αναφορικά με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καϊκιού στο οποίο προσπάθησε να μπει ο εξαφανισθείς. Άλλωστε, και οι δύο αλιείς, που είναι οι μόνοι που τον συνάντησαν για τελευταία φορά, παραδέχονται ότι υπήρχε μια διένεξη μεταξύ τους, της οποίας η κατάληξη όμως δεν έχει ερευνηθεί έως σήμερα. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς αντικρουόμενες παραμένουν οι πληροφορίες ως προς τα πού κατευθύνθηκε τελικά ο 30χρονος. Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι τον είδαν να κατευθύνεται στο πέλαγος κι άλλοι στα βράχια. 

Υπεβλήθη, επίσης, στην Εισαγγελία αίτημα αναπαράστασης, αυτοψίας, εξέτασης των ρούχων του εξαφανισθέντος από την εγκληματολογική υπηρεσία και αίτημα έρευνας της περιοχής από ειδικούς δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λιμενικού Σώματος, ώστε να ερευνηθεί η περιοχή σε μεγαλύτερη κλίμακα και σε γύρω νησιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει συγκροτηθεί ειδική μονάδα μαρτύρων, με ιατροδικαστές, ψυχίατρο και ειδικό πραγματογνώμονα, πρώην αστυνομικό διευθυντή του Εγκληματολογικού Εργαστηρίου της ΓΑΔΑ. Η ομάδα αυτή θα συμβάλλει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Aκούστε τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νικόλαος Διαλυνάς:

Η μηνυτήρια αναφορά:

Η μητέρα του 30χρονου, Ματούλα Κοτρώτσιου, επισήμανε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για να βρει άκρη για το παιδί της και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι στο νησί να το καταθέσει. «Να βγούν και να μιλήσουν και να πούνε αυτά που λένε όταν δεν είναι οι κάμερες μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται και μου λένε ότι υπάρχει κάποιος που φταίει κι είναι στην Αλόννησο».

Η ίδια εκτιμά ότι ο γιος της δεν βγήκε ποτέ από τη θάλασσα.

Πλάνα-συνεντεύξεις: Astratv, συνεργάτης του zougla.gr στη Θεσσαλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης