Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβα χώρα στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά από αιμορραγία.

Το θύμα κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον οδηγό. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 13 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου. Ο 45χρονος οδηγός είπε ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και ότι θα επέστρεφε να την πάρει για να την μεταφέρει στην επιχείρηση. Με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε για να της επιτεθεί.

Αφού την επιβίβασε στο βαν, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε κτηνωδώς. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, μετά την αποτρόπαιη πράξη του, να της πει να ηρεμήσει και την άφησε στη δουλειά της.

Αμέσως η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, πήγε στην αστυνομία στον Ασπρόπυργο και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση την περιγραφή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης