Σε αρκετές περιοχές της Αττικής το βράδυ της Παρασκευής (3/11) σημειώθηκαν ληστείες είτε σε σπίτια, είτε σε καταστήματα.

Μάλιστα, υπήρξε και μια επίθεση στον δρόμο, από διαφορετικούς δράστες η κάθε περίπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Νέο Κόσμο, στην οδό Λεφέβρ, τρεις άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν σε οικία, περίπου μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (3/11), όπου επιτέθηκαν στον 57χρονο ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά για να τον ακινητοποιήσουν και να του αφαιρέσουν όσα χρήματα είχε. Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα που είχε τραυματιστεί ελαφρά, μετέβη με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Στο Π. Φάληρο, δύο άγνωστοι δράστες, επί της οδού Τερψιχόρης, στις 10 το βράδυ της Παρασκευής (3/11), προσέγγισαν μία παρέα με πέντε 15χρονους και με την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Στην Γλυφάδα, 40 λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (3/11), στην συμβολή των οδών Γούναρη και Βουλιαγμένης, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ, όπου με την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν την 20χρονη υπάλληλο και μία 50χρονη πελάτισσα που βρισκόταν στο κατάστημα εκείνη την στιγμή και αφαίρεσαν από το ταμείο όσα χρήματα είχε και καπνικά προϊόντα και από την πελάτισσα όσα χρήματα είχε πάνω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Περιστέρι, στις 6 το πρωί του Σαββάτου (4/11), στην συμβολή των οδών Αθηνών και Σφακίων, ένας άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο καυσίμων και με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει τις εισπράξεις από τον 22χρονο υπάλληλο, ο οποίος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον τραυματίσει ελαφρά και να τραπεί σε φυγή, δίχως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.

Στον Ταύρο, στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (3/11), επί της οδού Π. Μελά, δύο 16χρονοι και ένας 14χρονος επιτέθηκαν σε έναν 19χρονο και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν προσωπικά του αντικείμενα. Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης