Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν ορισμένοι επιτήδειοι διαρρήκτες οι οποίοι αμέσως μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στα χωριά του Πύργου και έκαψε στο πέρασμά της, σπίτια και περιουσίες,  βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν… πλιάτσικο στις περιουσίες των πληγέντων εξοχικών οικιών.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η οικία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού και του Ολυμπιακού Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, που βρίσκεται στο χωριό Χανάκια, με τους άγνωστους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να μπουκάρουν στο εσωτερικό του σπιτιού, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που κατάγεται από την περιοχή, βρέθηκε χθες στο χωριό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμά της η φωτιά στο σπίτι τους, και ήρθε αντιμέτωπη με τις απώλειες της περιουσίας τους.

Η ίδια, διπλά σοκαρισμένη, αφενός από την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους και αφετέρου από την “εισβολή” των αγνώστων κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, που χειρίστηκε την υπόθεση.

Όπως προκύπτει, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την φωτιά και φυσικά είχαν τη χρονική δυνατότητα να μεταφέρουν την λεία τους εκτός της οικίας, με την οικογένεια Τζόρτζεβιτς μετράει πλέον υλικές ζημιές μεγάλης αξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης