Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 26χρονης κοπέλας που είχε χαθεί το Σάββατο στα Χανιά, όταν είχε επισκεφθεί σπίτι φιλικού της προσώπου, στο οποίο γινόταν πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η νεαρή κοπέλα επικοινώνησε με τους οικείους της, οι οποίοι την αναζητούσαν και είναι καλά στην υγεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 78χρονης

Την ίδια ώρα αγνοούμενη παραμένει 78χρονη στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το creta24, όλα ξεκίνησαν όταν μία 47χρονη η οποία μένει στο Ηράκλειο, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αγνοείται η τύχη της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη είπε ότι το Σάββατο 10 του μήνα μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου τη μητέρα της, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Ρόδο, προκειμένου η 78χρονη να συνεχίσει για τη Σύμη, όπου μένει μόνιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μητέρα και κόρη επικοινώνησαν τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου, όταν το καράβι βρισκόταν στο λιμάνι της Κάσου. Έκτοτε, το τηλέφωνο της 78χρονης είναι απενεργοποιημένο. Υπάρχουν, ωστόσο, αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η ηλικιωμένη κατέβηκε από το καράβι στο λιμάνι της Ρόδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης