Βίντεο: Ν. Χριστοφάκης – Γ. Δαγαλάκης

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν φθάσει πλέον οι αγρότες με δεκάδες τρακτέρ, να βρίσκονται στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή. Ήδη τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στο Σύνταγμα, απέναντι από τη Βουλή και περιμένουν και τους άλλους αγρότες με τα υπόλοιπα αγροτικά μηχανήματα, τα οποία φτάνουν στο κέντρο της Αθήνας, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κέντρο της πρωτεύουσας είναι κλειστό για την κυκλοφορία όλων των άλλων οχημάτων, ενώ έχουν γίνει από την τροχαία οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας από άλλους δρόμους. Συγκεκριμένα η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.

Παράλληλα σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Πανεπιστημίου και Αγ. Κωνσταντίνου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ λόγω της διέλευσης του κομβόι των τρακτέρ, που κατευθύνονται στην πλατεία Συντάγματος για το παναγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:30.

Επίσης σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ αποδόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αθηνών.

Δείτε την εικόνα στο κέντρο της Αθήνας από το drone της «Ζούγκλας»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης