Σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά στην οποία βρίσκεται το πατρικό σπίτι του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα που εκσφενδονίστηκε στα επεισόδια έξω από το Ρέντη, στην Αθήνα.

Γνωστή της οικογένειας του άτυχου αστυνομικού περιγράφει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν μόλις οι γονείς πληροφορήθηκαν τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το παιδί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χθες το βράδυ οι γονείς φύγανε αλαφιασμένοι μέσα στη βροχή. Η μητέρα ήταν πολύ ταραγμένη. Τρία χρόνια που την ξέρω πρώτη φορά την είδα έτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί ήσυχο και καλό. Και αυτός και οι γονείς του. Από το πρωί όλοι στη γειτονιά δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Έχουμε σοκαριστεί με αυτό το κακό που συνέβη. Τον βλέπαμε όταν έρχονταν με άδεια να δει τους γονείς του στο πατρικό του» καταλήγει η ίδια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο μεταξύ σε καταστολή στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας νοσηλεύεται ο αστυνομικός. Μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ωστόσο η εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε, καθώς η ζημιά στον μηρό του από τη ναυτική φωτοβολίδα είναι πολύ σοβαρή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Την ίδια ώρα, ολοένα και εντείνονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ νωρίτερα την Πέμπτη υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση. Από το πρωί όσοι έχουν προσαχθεί, μεταφέρονται από το Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, τους παίρνουν αποτυπώματα, ενώ όσοι θέλουν δίνουν και DNA, με στόχο την ανίχνευση πυρίτιδας.

Πηγή: Thesstoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης