Για τρεις μήνες εξαπατούσε δεκάδες πελάτες που ενώ είχαν παραγγείλει, μέσω διαδικτύου, ρούχα και παπούτσια όταν ερχόταν η ώρα της παραλαβής, άνοιγαν την συσκευασία και έβλεπαν άλλα αντί άλλων. Η 42χρονη τους είχε πάρει τα χρήματα και τους έστελνε ό,τι πιο φτηνό υπήρχε στην αγορά.

Από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, είχε ξεγελάσει τουλάχιστον 38 άτομα σε Αθήνα, Ζωγράφου, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Αρτέμιδα Μαρκόπουλο, Κορωπί, Λαγονήσι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Φάρσαλα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ρόδο και Κιάτο Κορινθίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «στρατηγείο» της ήταν στην περιοχή της Λειβαδιάς όπου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς και παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έρευνες στο κατάστημα της και στο σπίτι της «κατά τις οποίες κατασχέθηκαν χρεωστική κάρτα τράπεζας και 2 συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης».

Η 42χρονη είχε δημιουργήσει τρεις ιστότοπους μέσω των οποίων «πουλούσε» τα προϊόντα της και είχε δηλώσει ως επαγγελματική της έδρα ένα… χωράφι στην περιοχή της Πάτρας όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που πήγαν στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση από άτομα που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατά συρροή και κατά συνήθεια. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα της 42χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης