Διανομέας φαγητού στο Νέο Ηράκλειο έστειλε στο νοσοκομείο μάνα και γιο, γιατί του έκαναν παρατήρηση για το παρκάρισμα. Είχε αφήσει το μηχανάκι του μπροστά από πάρκινγκ πολυκατοικίας, προκειμένου να παραδώσει παραγγελία.  Οι εικόνες από τα χτυπήματα που δέχθηκαν σοκάρουν.

Ο ντελιβεράς είχε αφήσει το μηχανάκι έξω από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας και ένας ένοικος του έκανε παρατήρηση, η οποία ήταν αρκετή για να πιαστούν στα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φασαρία σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά. Η μητέρα του 45χρονου που άκουσε φωνές κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Τότε, η 70χρονη γυναίκα, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο ντελιβεράς την έπιασε από τα μαλλιά και την έσυρε στην πυλωτή, ξεριζώνοντάς τα.

Η ηλικιωμένη μητέρα ενοίκου της πολυκατοικίας κατέβηκε να δει τι συμβαίνει όταν άκουσε τον διαπληκτισμό και ο ντελιβεράς της ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά

Αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλείου Αττικής αναζήτησαν τον ντελιβερά στις γειτονιές της περιοχής. Τον εντόπισαν σε λιγότερο από μισή ώρα και του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από μαρτυρίες στην αστυνομία καταδεικνύεται ότι ο δράστης ντελιβεράς έχει βίαιο παρελθόν το έχει ξανα κάνει, έχει τσακωθεί και γενικά κάποιο πρόβλημα με τα νεύρα του τον οδηγεί σε βίαιες πράξεις», σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Δείτε το βίντεο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης