Οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες στην υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας στο Μενίδι οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε γίνει εφιάλτης για την οικογένειά του για πολλά χρόνια.

Στις 7 Μαΐου, συλλαμβάνεται για τρίτη φορά μέσα σε εννιά χρόνια, για βία κατά της πρώην συζύγου του και αυτή τη φορά την αστυνομία καλεί η ίδια η κόρη του. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, που αποκαλύπτει η «Ζούγκλα», έκανε λόγο για ένα πατέρα – τέρας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Ε… δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις. Από μωρό δεν μου έδινε σημασία. Με έχει απειλήσει – εξυβρίσει στο παρελθόν με φράσεις που δεν θυμάμαι και δεν έχω καταγγείλει τίποτα από αυτά. Με τη μητέρα μου συνεχώς μαλώνει και την ενοχλεί ανησυχώ πολύ για την υγεία της γιατί τον θεωρώ αρκετά επικίνδυνο. Χθες (6/5/2024) και περί ώρα 23:10, καθώς γυρνούσα με τη μητέρα μου είδαμε τον Ε… μέσα στο αμάξι του, έξω από το σπίτι, να είναι εμφανώς μεθυσμένος. Όταν τον πλησίασε η μητέρα μου άρχισε να μας βρίζει με τις φράσεις “Π…., θα σας κάψω” και επειδή έπιασε τη μητέρα μου από τον λαιμό πήρα κατευθείαν το 100».

Ερώτηση: Έχουν επαναληφθεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν ή είναι η πρώτη φορά;

Απάντηση: Ναι, έχουν γίνει πολλές φορές παρόμοια περιστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερώτηση: Τι επάγγελμα ασκεί ο πατέρας σου και ποια είναι η διεύθυνση της εργασίας του;

Απάντηση: Οικοδομή δουλεύει, δεν γνωρίζω οδό.

Ερώτηση: Είναι εξαρτημένος ο πατέρας σου από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά ή κάτι άλλο;

Απάντηση: Από το αλκοόλ.

Το κορίτσι αν και ρωτήθηκε αν θέλει βοήθεια, είπε ότι δεν τη χρειάζεται, σε αντίθεση με τη μητέρα της, που είπε στις Αρχές ότι θέλει την εγκατάσταση του panic button, ενώ δήλωσε ότι θα εξεταστεί η ίδια από ιατροδικαστή. Πίστευε ότι μετά την καταγγελία της και τη σύλληψη του δράστη θα προστατευθεί.

Στην κατάθεσή της στις Αρχές, η άτυχη Ενκελέιντα αποκάλυψε:

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν είμασταν ποτέ καλά. Με έχει απειλήσει, εξυβρίσει πολλές φορές και με έχει βαρέσει. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά, άλλα όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα τον έχω δει ότι με παρακολουθεί, κάθεται με το αμάξι του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω τον λόγο. Χθες, στις 23:10, ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει “Π…., θα δεις τι θα πάθεις, μ…., θα σας κάψω”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης