Διπλό χτύπημα ληστών σε απόσταση… πεντακοσίων μέτρων έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή του Ζωγράφου με στόχους δύο μίνι μάρκετ. Η πρώτη επίθεση έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Ιλισίων. Ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου ακινητοποίησε  τον 23χρονο υπάλληλο που τα έχασε. Ο δράστης πήρε ό,τι χρήματα βρήκε και εξαφανίστηκε χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει τον έντρομο νεαρό που αμέσως μόλις έφυγε ο ληστής ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε απόσταση μισού χιλιομέτρου, στην οδό Μιχαλακοπούλου, βρίσκεται και ένα ακόμα μίνι μάρκετ το οποίο μένει ανοιχτό όλο το βράδυ. Λίγο πριν τις πέντε το πρωί ένας άγνωστος, και πάλι με αιχμηρό αντικείμενο, απείλησε τον 29χρονο υπάλληλο και του άρπαξε όλες τις εισπράξεις της βραδιάς. Στη συνέχεια διέφυγε ενώ ο νεαρός κάλεσε την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ίδιο άτομο που έκανε τις δύο ληστείες αν και έχουν αρκετή χρονική απόσταση μεταξύ τους. Θα μελετήσουν τα βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να δουν αν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά. Πάντως, παρά τις αναζητήσεις που έγιναν στην περιοχή μετά τα δύο χτυπήματα, ο ληστής δεν εντοπίστηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης