Ο επιχειρηματίας Γιώργος Αλεξανδρίδης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, σε ηλικία 93 ετών. Το ιστορικό στέλεχος της Motor Oil, γνωστός και ως δεξί χέρι του Βαρδή Βαρδινογιάννη, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο, από ανακοπή καρδιάς.

Γεννήθηκε το 1930, στη Σκιάθο. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Αλεξανδρίδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Σκιάθο, λόγω της προσφοράς του στο νησί. Υπήρξε επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» και είχε κάνει πολλές δωρεές τόσο στον ίδιο το σύλλογο, όσο και στο νησί και τους κατοίκους του.

Από το 1970, όταν και ιδρύθηκε η Motor Oil, ο Αλεξανδρίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της επιχείρησης. Για πολλά χρόνια υπήρξε πιστός φίλος και σύμβουλος του ζεύγους Βαρδινογιάννη, συνοδεύοντάς τους σε εκδηλώσεις και συναντήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης