Σοκ προκαλεί το έγκλημα πάθους που σημειώθηκε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς, στα σύνορα με την Πολιτεία.

Στις 03.10 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην οδό Ασκληπιού, η Αναστασία Λιβάνη, ηλικίας 55 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύντροφός της, Πολυζώης Οικονομίδης, 43 ετών.


(Η γυναίκα που δολοφονήθηκε)

Όπως φαίνεται, το πάθος και η ζήλεια τύφλωσαν τον 43χρονο, ο οποίος τη σκότωσε.


(Το σπίτι του δράστη στην Πολιτεία)


(Ο δράστης)

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 03.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη και ο 43χρονος άρχισαν να καβγαδίζουν στη μέση του δρόμου. Η κα. Λιβάνη, η οποία ήταν αστρολόγος, κάλεσε τον γιο της στο τηλέφωνο για να τη βοηθήσει. Μάταια. Ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητο και χωρίς κανέναν δισταγμό την παρέσυρε, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Σοκαρισμένος ο 27χρονος γιος της ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μία ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χρησιμοποίησε το όχημα της γυναίκας, την οποία εγκατέλειψε νεκρή στο οδόστρωμα, όπου και την εντόπισε ο γιος της.

Ο 43χρονος συνελήφθη.


(Ο δράστης στο όχημα της αστυνομίας, μετά τον έλεγχο του σπιτιού του)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είναι εγγονός πρώην βουλευτή, ενώ στο σπίτι έμενε με τον πατέρα του, γνωστό παιδίατρο, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα με το ποτό, και τη μητέρα του, που πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.