Άμεση ήταν η απάντηση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων στο εξώδικο που έστειλε νωρίτερα η φερόμενη ως ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος του Συλλόγου, Βάσω Μπουκουβάλα, αναφερόμενη στις ενέργειες της «ψυχολόγου» του ζεύγους, σημείωσε πως «διασύρουν το επάγγελμα του ψυχολόγου» και υπογράμμισε πως το εξώδικο αποδεικνύει πως «η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha, η κυρία Μπουκουβάλα υπογράμμισε πως «ακόμα και αν οι δημοσιογράφοι από λάθος την παρουσίαζαν ως ψυχολόγο, εκείνη όφειλε να στείλει μια διόρθωση που θα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ψυχολόγος» και πως ο Σύλλογος όφειλε να ζητήσει το πτυχίο της.

Σημειώνεται πως η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει μπει τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ μετά τις καταγγελίες πως δεν έχει πτυχίο ψυχολογίας αλλά και πως το 2017 την είχε αποβάλει η Μεγάλη Στοά επειδή «αντιποίησε το ιατρικό επάγγελμα». Η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει πως η συγκεκριμένη γυναίκα γνώριζε πολλά για το ζευγάρι και πως η Καρολάιν της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη.

«Πουλάει υπηρεσίες ως ψυχολόγος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, η Ελένη Μυλωνοπούλου «πουλάει υπηρεσίες ως ψυχολόγος σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, τις οποίες μάλιστα κοστολογεί». «Πτυχίο ψυχολογίας δεν υπάρχει πουθενά. Αν έχει κάνει κάποια σεμινάρια με e-learning αυτό δεν έχει καμία βαρύτητα. Ψυχολόγος δεν είναι», σημείωσε η κυρία Μπουκουβάλα αναφορικά με τους τίτλους σπουδών που παρουσιάζει η κ. Μυλωνοπούλου στο εξώδικό της.
 
Παράλληλα, η κ. Μπουκουβάλα σημείωσε πως «το ότι εμφανίζει έναν αριθμό Γ.Ε.Μ.Η δεν λέει τίποτα. Δεν σημαίνει ότι έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου». Η ίδια μάλιστα τόνισε πως «το πιο φαιδρό από όλα είναι ότι σε αυτή την εξώδικη απάντηση, απαγορεύει σε εμάς να δημοσιοποιήσουμε την απάντησή της. Κοινώς μας λέει “μην πείτε την αλήθεια”».

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων προανήγγειλε «περαιτέρω νομικές ενέργειες» από την πλευρά του Συλλόγου.

Διαβάστε ακόμα: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης