Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και πάλι ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου για χρέη προς το δημόσιο, μετά την έφεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά της αθωωτικής απόφασής του, πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Γλου που είχε συλληφθεί για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ποσού ύψους 765.000 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε δίκη. Ωστόσο ο επιχειρηματίας αθωώθηκε με το σκεπτικό ότι τα χρέη που τον βάρυναν έχουν ρυθμιστεί και η εταιρία του έχει υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Αντίθετη νομικά άποψη εξέφρασε όμως η Εισαγγελία που άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης χαρακτηρίζοντας την εσφαλμένη με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να δικαστεί εκ νέου για χρέη στο δημόσιο.

Η δημιουργία του ομίλου Glou ξεκίνησε το 1985 όταν η οικογένεια άνοιξε το πρώτο της κατάστημα ένδυσης στον Πειραιά. Γρήγορα οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν και έτσι σήμερα στον όμιλο ανήκουν 42 καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.