Την Παρασκευή 29/1/2016 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το νέο έτος, προς τιμήν όλων των συνεργαζόμενων φορέων, προσωπικοτήτων και πολιτών που συμμετέχουν και υποστηρίζουν το έργο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Παραβρέθηκαν προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας, δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας και του ακαδημαϊκού χώρου. Την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο ‘Α Αντιπρόεδρος κ. Τάσος Κουράκης, ενώ εκ μέρους της Ελληνική Κυβέρνηση χαιρέτισε την εκδήλωση ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος. Επίσης το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκπροσώπησε ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Κωστής Χατζηδάκης. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής καθώς και δημοτικών και τοπικών αρχών.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο Επικεφαλής του Γραφείου κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις και τους στόχους του Γραφείου για το 2016.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης